RVDH

Aanmelding waar je u tegen zegt! (14/04/2021)

Na een maand mailen naar weet ik veel hoeveel mensen is het gelukt! Ik ben aangemeld voor de INSEEC Parijs!!!!!!! (als ik dit hard op zeg schiet mijn stem 10 octaven omhoog)

De reden waarom het allemaal niet lukte was het systeem. Het gehele systeem van INSEEC werkte niet waardoor het onmogelijk was om je aan te melden.

Op de allerlaatste inlever dag. De dag waarop de moed in mijn schoenen was gezakt en ik ook nog eens ziek was (gamba’s en ik zijn geen match) kwam het verlossende mailtje dat bij hun de fout lag. Om eerlijk te zijn had ik het een klein beetje opgegeven omdat het gewoon niet lukte en ik de fout bij mijzelf zocht maar gelukkig was dat niet het geval (weer een deukje in mijn ego minder)

Gelijk mijn aanmelding geregeld en mijn vakken vast gelegd! Die vakken, dat is geen kattenpies, ik moet vanuit HR (mijn eigen school hier in de stad aan de maas) 30 studiepunten halen om mijn minor te halen! Doordat de punten van de lessen niet helemaal uitkwamen ga ik mijn minor afronden (eerst zien dan geloven) met 31 studie punten! Altijd overdrijven die meid, net weer effe eentje meer willen halen! (puur ongeluk)

De volgende vakken ga ik beoefenen tijdens mijn uitstapje naar de Franse hoofdstad:

  • Digital Strategy & Digital Marketing, 
  • Brand Management, 
  • Sales Management, 
  • Luxury Marketing, 
  • marketing and market understanding, 
  • building autonomy, 
  • management, 
  • digital data and information system, 
  • international week, 
  • French language. 

Wat het allemaal precies in houdt weet ik ook niet! Stond er helaas niet bij dus dat zal ik aan de lijven moeten gaan ondervinden!

Ik ben in elk geval enorm blij dat de aanmelding nu gelukt is! Nu wachten op de uitslag! Ik ben benieuwd!

Au Revoir et bisou!

Robin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *